المؤلف = کمال السيد يوسف، محمد
The assessment of the proximate composition, mineral composition and nutritive value of two edible mushroom genera

المجلد 2010، العدد 16، يناير 2010، الصفحة 451-478

محمد کمال السيد يوسف؛ فاروق محمد التلاوي؛ أماني أوسامة محمد؛ هند محمد علي محمد


Effect of two mushroom varieties intake on serum triglycerides, cholesterol fractions and serum glucose levels in Albino rats

المجلد 2010، العدد 16، يناير 2010، الصفحة 479-503

محمد کمال السيد يوسف؛ فاروق محمد التلاوي؛ أماني أوسامة محمد؛ هند محمد علي محمد


Influence of gamma irradiation and microwave on the capsaicin and the volatile compounds of red chilli (capsicum annum)

المجلد 2010، العدد 16، يناير 2010، الصفحة 505-527

محمد کمال السيد يوسف؛ سناء محمد البندارى؛ نجلاء طه حنفى المليجى؛ رشا موسى أحمد موسى


The Protective Effects of Red Chilli against Carcinogenicity in the Albino Rats

المجلد 2010، العدد 16، يناير 2010، الصفحة 529-549

محمد کمال السيد يوسف؛ سناء محمد البندارى؛ نجلاء طه حنفى المليجى؛ رشا موسى أحمد موسى